Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Z dôvodu nového e-shopu prosíme o Vašu novú registráciu.

NOVÝ ESHOP!

NOVÝ ESHOP!
Je rýchlejšie, prehľadnejšie a uľahčí objednávanie

On-line svet sa vyvíja každým dňom a my sme nechceli zaspať na vavrínoch. Preto sme v posledných mesiacoch pracovali na novom e-shope a webových stránkach, aby boli pre vás – našich zákazníkov čo najprívetivejší.

Predchádzajúce webové stránky a e-shop už rýchlosťou a štruktúrou nevyhovovali dnešným požiadavkám, a tak sme tento rok v novembri spustili stránky nové. A čo na nich teda nájdete?

Rýchla registrácia aj priame prepojenie

V prvom rade je to oveľa sofistikovanejší a automatizovanejší e-shop. Ponuka obalov je roztriedená do prehľadných kategórií, ale samozrejmosťou je aj vyhľadávač, do ktorého je možné zadať konkrétny hľadaný produkt.

Ďalšou nespornou výhodou je, že zákazník sa na dokončenie objednávky nemusí registrovať. Pokiaľ u nás však nakupujete častejšie a nechcete sa zdržiavať s vyplňovaním koloniek, nový e-shop umožňuje rýchlu registráciu a tiež možnosť zadania viacerých dodacích adries.

Vzhľadom k tomu, že e-shop je priamo prepojený s naším informačným systémom, nemusíte sa báť, že by sa vaša objednávka niekde zatúlala.

Nakupovať na novom e-shope samozrejme môžete ako pre firmu, tak aj pre seba ako fyzickú osobu. Objednávať môžu aj zákazníci zo Slovenska či ďalších krajín.

E-shop budeme stále vylepšovať

Práca na stránkach a e-shope však nekončí. Postupne na nich budeme pracovať a vylepšovať tak, aby všetko bolo čo najjednoduchšie na ovládanie a každý náš zákazník rýchlo našiel, čo potrebuje.

Veríme, že sa vám nové prostredie stránok bude páčiť.
Pokiaľ by ste potrebovali poradiť s výberom obalov, neváhajte sa na nás obrátiť.