Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Z dôvodu nového e-shopu prosíme o Vašu novú registráciu.

ADR NÁLEPKA SAMOLEPIACE - TOUTO STRANÚ HORE S RÁMČEKOM (10,5 X 7,4CM) OZN.290162

  Prepravné štítky slúžia na informovanie všetkých účastníkov prepravy o obsahu a spôsobe zaobchádzania s označeným balíkom a zaisťujú bezpečnú prepravu na miesto určenia. Prepravné štítky ... Prejsť na popis

Kód produktu: SFS006

  0,73 € s DPH / ks 0,60 € bez DPH / ks

ks Skladom

Parametry

Šírka 74 mm
Výška 105 mm

 

Prepravné štítky slúžia na informovanie všetkých účastníkov prepravy o obsahu a spôsobe zaobchádzania s označeným balíkom a zaisťujú bezpečnú prepravu na miesto určenia. Prepravné štítky predchádzajú možnej nesprávnej manipulácii, nehodám a reklamáciám.

Prepravné štítky sú obvykle tvorené jedným alebo viacerými symbolmi, textom alebo ich kombináciou. Vďaka ľahkej zrozumiteľnosti symboly a značiek je možné tieto štítky využiť aj pre medzinárodné zásielky. Označenie by malo byť jasné a presné, pretože nedostatočné označenie prepravovaného tovaru môže viesť k vylúčeniu zodpovednosti prepravnej spoločnosti, ak by došlo k poškodeniu tovaru v dôsledku nesprávnej manipulácie.

 

Materiál:

Samolepiace vinylové fólie
Sila 0,1 mm, lepidlo polyakrylátové permanentné, teplotná odolnosť - 40 ° C do + 80 ° C,
Aplikačná teplota optimálne od + 4 ° C do + 25 ° C
Stálofarebnosť - sieťotlač min. 3 roky, UV tlač min. 7 rokov

 

 

Dôležité upozornenie: Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu kalkulácie dopravy v prípade, že reálny objem objednaného tovaru nebude zodpovedať vyčísleniu ceny dopravy podľa e-shopu. V prípade zmien bude zákazník kontaktovaný. Ďakujeme za pochopenie.

 

 

Kontaktujte nás

Súvisiace produkty